Deze email van Tilburg University online bekijken.
Student Services
        English version
Nieuwsbrief Studenten 01-10-2014
Study Abroad informatiemarkt
Zou je graag een periode in het buitenland willen studeren? Dan is een internationale uitwisseling tijdens je studie de uitgelezen mogelijkheid voor jou! Ook zijn er stagemogelijkheden en summer schools in het buitenland waar je aan kunt deelnemen. Wat je motivatie ook is om naar het buitenland te gaan, het is altijd een geweldige ervaring!

Je bent van harte welkom tijdens de Study Abroad Informatiemarkt op woensdag 8 oktober 2014 tussen 10.30- 16.30 uur in het Academiagebouw.  Lees meer
Het Sports Center, 50 jaar oud en een gloednieuw complex!
Eindelijk is het zover, na een jaar lang zwoegen en zweten openen we officieel onze deuren op donderdag 2 oktober. Wij willen je hartelijk bedanken voor je begrip en geduld het afgelopen jaar en verwelkomen je graag in ons compleet vernieuwde, moderne Sports Center. En voor wie het ontgaan is, we bestaan dit jaar ook nog eens 50 jaar! Redenen genoeg voor een feestelijke bijeenkomst. Lees meer
Werkervaring opdoen, excelleren én meer financiële ruimte?
Het Career Portal is het platform voor stages, afstudeeropdrachten en starterfuncties voor studenten. Diverse gerenommeerde bedrijven zoals de Nederlandse Officieren Vereniging, de Regiegroep Digitale Dorpspleinen of de APS Group zijn op zoek naar studenten die hun kennis in praktijk willen brengen.

Bekijk de mogelijkheden op het Career Portal!

Starterslift: Jonge ondernemersborrel
Ondernemersdroom of Ondernemer? Bij dezen ben je uitgenodigd voor de Jonge Ondernemersborrel van Starterslift!

De borrel biedt een informele en gezellige manier om ondernemers te ontmoeten, van elkaar te leren en om samenwerkingen te beginnen. Als je al gestart bent is het een mooie kans om je ondernemersnetwerk uit te breiden of te sparren over nieuwe ideeën.

Elke editie zijn er ten minste 15 ondernemers aanwezig en er hangt een open sfeer dus voel je vooral niet bezwaard om op eigen houtje te komen. De borrel zal op donderdag 2 oktober om 16.30 uur plaatsvinden in het ondernemerscentrum in het TIAS gebouw op de campus. Deelname is gratis, meld je aan via starterslift@tilburguniversity.edu.
Workshops en trainingen
  • Als je op zoek bent naar een (nieuwe) baan, is LinkedIn een effectieve manier om je carrièremogelijkheden te vergroten. De workshop LinkedIn kan je hierbij helpen.
  • Ben je eerstejaarsstudent en twijfel je over je studiekeuze? Schrijf je dan in voor de workshop studiekeuzecheck en kom er achter welke studie bij je past.
  • In de workshop assertiviteit leer je om voor jezelf op te komen zonder anderen tegen het hoofd te stoten.

Kijk voor het volledige aanbod van workshops en cursussen op deze website.
Language Café
Ben je geïnteresseerd in vreemde talen? Zou je op een informele manier meer te weten willen komen over andere landen en culturen of ben je van plan om in het buitenland te gaan studeren?

Kom dan op donderdag 30 oktober om 16.30 uur naar het Language Café in het Atrium van Academia voor een drankje en een hapje!  Lees meer
Vragen? Ask Student Desk!

Agenda
01-10: Night University
02-10: Openingsfeest Sports Center
02-10: Ondernemersborrel
05-10: Talkshow: Maria ten voeten uit
08-10: Informatiemarkt Study Abroad
16-10: The Last Lecture: Greg Constantine
16-10: Gewetenschap
16-10: Hartslagcafé: IS en het Islam-debat in NL
29-10: Warandelezing: NL in transitie naar duurzaamheid
30-10: Language Café

Agenda Workshops en trainingen
07-10: Workshop Mindfullness
14-10: Workshop Sollicitatiegesprek
14-10: Workshop Study Abroad
16-10: Workshop Talentmanagement
16-10: Thesiswerkgroep 'back on track'
27-10: Workshop Studiekeuzecheck
28-10: Workshop Timemanagement & plannen
29-10: Workshop actief & geconcentreerd studeren
29-10: Workshop Masterkeuze

Topsporter in beeld